Anyakönyvezető időpont

Az október 23.-i ünnep utáni pár napot az esküvő ügyeinek az intézésére szántuk. Bár székesfehérváron 1 évvel a kitűzött nap elött nem érdemes oda menni az anyakönyvezetőhöz, Gárdonyban kicsit más a helyzet. Bár hivatalos időpontunk megvan de személyesen még nem találkoztunk az anyakönyvvezetővel. Így személyes telefonbeszélgetés alapján időpontot kaptunk. Hivatalosan pénteki napon van de mi csütörtöki napra kaptunk időpontot. ” Pénteken van fogadó időpont de tudják mit jöjjenek be csütörökön”. Ezzel felkéréssel el is mentettük a naptárba az időpontot. A születési és egyéb hivatalos papírokkal elindultunk, az irodába, felvegyék az adatainkat.

Odaérésünkkor az anyakönyv vezető nem kics megijedt. Elfelejtette a naptárba beírni az érkezésünket, így aznapra mi voltunk a meglepetés vendégei. Kért tőlünk egy kis időt míg befejezi a munkáját és hivatalos útra tereli a miénket.

Amúgy nagyon rendes közvetlen a hölgy szimaptikus volt. Valószínűleg mi is neki mert a fél órás munka és beszélgetés eltolódott 2 óra hosszára, amely során minden mozzanatot elmondott és késöbb meg is mutatott a házasság kötő teremeben. Kaptunk útravalonak feladatot. Tanut kell keresni. Zenét kell összeállítani, peszgőt hozni.

Amúgy meg benne leszünk a hírekben tiszteletpéldányban meg megkapjuk.

Végre papír van arról hogy törvényesen házasodhatunk

Vélemény, hozzászólás?