Meghívók, Újratervezés

Amikor már azt hittük, hogy valami gördülékenyen és probléma mentesen megy, na akkor jönnek az újabb próbatételek.

Bármennyire is rutinos esküvőre járók vagyunk esküvő szervezésében nincs rutinunk. Pedig hiába használunk technikát, praktikát.
nem úgy alakulnak a dolgok mint ahogy mi akarjuk
Ez a hosszú bevezető után vissza az eredeti témára.
Meghívónk lesz, mert akarjuk és olyan amit mi szeretnénk.
Nagy szerencsére lett grafikus aki segít a meghívó tervezésben.
Sok sok te tényleg sok egyeztetés mind időben mind pedig kommunikációban ( 2 személyes találkozás) mégtöbb levelezés ( kb. 30 e-mail váltás ), telefonálgatások után csak lett végleges meghívónk.
Igyekeztünk úgy összeszervezni, hogy már a március 15-i hosszú hétvégére már készen legyen a meghívóink.

Gondoltuk jó lesz ez a hosszú hétvége a 3 nap alatt lesz időnk kiosztani a meghívókat.
Sajnos mindíg van bonyodalom, fennakadás.
Történ ugyanis hogy a március második hetében sikerült a véglegesíteni a meghívót. A teljes összkép nekünk tetszik.
A papírt a személyes találkozó alkalmával már kiválasztottuk. Így nem volt más mint a nyomdába küldés.

Vártuk nagyon a napot amikor is meg volt beszélve hogy személyesen átvesszük a meghívót. Ekkor a reggelen csörgött a telefon és kaptunk is egy levelet, hogy történt es kis baj. Ajjjaj.
Mivel a nyomtatás során rosszul került összeforgatásra a papír így rossz oldalra került a meghívó szövege.
Mondtuk értjük mi, de le van szervezve a hétvége be jelentketünk a messzebbi rokonoknál.
Természetesen így nem lehet oda adni a meghívót, újra nyomtatás. Szerencsére nem a mi költségünkön. De az idő meg megy. No de haladjunk, akkor hoci ide a borítékokat és a visszajelző kártyákat, és egy meghívót, majd a hétvégén bemutatjuk mindenkinek és postán majd érkezik a végleges.

Így is történt, kellemetlen volt de megoldottuk azzal hogy a családoknál oda adtuk névlegesen a meghívót, mindenki olvassa el értlemezze nézze meg, majd visszakértük, bocsi de máshol is meg kell ezt mutatni. Szerencsére a meghívóhoz tartozó borítékokokn nem kellett semmit nyomtatni, és a kis visszaigazoló kártyák is készen lettekk ezek már rendelkezésünkre álltak. Míg a végleges meghívók nem érkeznek meg addig is folynak ez előkészületekk. A család szinte minden tagja kiveszi a részét az esküvői szervezkedésből. Ezúton is köszönjük a gyöngy betűket amikkel személyesebbek lettek a meghívók.

Úgy volt hogy a hibátlan, kész meghívókat pár nap mulva megkapjuk. Lényegében minden nap vártuk mikor érkezik meg, végül is pénteken személyesen át is tudtuk venni.

Volt is öröm és boldogság, hiszen a feszes ütemtervünkben már benne szerepelt az hogy az esküvő elött 3 hónappal osszuk ki. Nem olyan sok ez a pár nap csúszás csak lényegében idő és energiát emésztett fel, hiszen ha az elején időben megkapjuk akkor 1 hétvégével több van nekünk. Illetve utazást is máshogy tervezi az ember. Mert azért nem midegy amikor összességében kb 800 km-nyi útról beszélünk.

Meghívó tervezés és esküvő szervezés során kezdjük megtanulni a végére. A türelem a kulcs.

Visszagondolva a befektetett munka és erőforrást számítva elégedettek vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?