Meghívót tervezünk

Még január elején Tibi-vel történő találkozáskor kaptunk 2 nevet akit ajánl és érdemes felhívni mert jó áron szép meghívót készítenek.

Miután elkészült a prototípusunk felvettük a kapcsolatot velük párhuzamosan. Majd vártunk.

Vártunk 1 napot, 2-t, egy hétvégét. Volt aki még akkor sem jelzett vissza. Volt aki megkeresett de egyből a nyomdához küldött bennünket.

Az már egy kicsit szemöldök ránolásra adott okott, hogy 2 hétig nem válaszolt valaki, majd azzal intézte el, hogy külföldön volt…

Na mindegy gondoltuk, majd megcsinálja. Sajnos nem 1,5 hetet arra vártunk szóljon, és észrevegye nem jó a gépe. Jah bocs.

Most aztán nekifuthatunk megint a keresésnek. Fogy az időnk nagyon. Az elképzelésünk már meg volt most már csak valaki kell aki megvalósítja.

Azt terveztük hogy februárra meglesznek a meghívók. Sajnos nem így lett, a hónap végére még az se lett meg aki vállalnál. Tényleg el voltunk keseredve.

A sok hintáztatás után egy utolsó próbának felkerestük az egyik szolgáltatót akivel esküvői kiállításon találkoztunk. Szimpatikus volt az amit kihoztak a kiállításra.

A nagy hallgatás után a szollgátató tovább küldött az ő kreatívosukhoz. Jó pár levélváltás után személyes találkozás. Szimpatikus volt a fiatal hölgy. Nem zárkózott el az ötleteinktől.

Most kezdődött csak igazán a munka, jó pár egyeztetés, telefonálás minta készült, szoros határidőkkel.

Végül is közös megegyezéssel rábólintottiunk a meghívókra és elkészültek.


Vélemény, hozzászólás?