Süti, torta, édességek

Azért csak szeretnek bennünket fenn. Sajnos van fenn aki tud pár szót szólni az érdekünkben.

Szóval úgy alakult hogy márt kezdtünk izgulni, milyen tortát eszünk, és ki fogja csinálni.

Miért is izgultunk, ugye még írtam bejegyzéseket arról az édes élvezetekről és arról is hogy van több cukrászda akivel egyeztetünk.

Sajnos itt megint az van mint már többször éreztük felhígult a piac a szolgáltatók között nagyon sok olyan van aki nem, vagy inkább megkérdőjelezhető üzleti magatartást folytat. Mit is értek ez alatt?

A klasszikus szolgáltatók akik már min 5 – 10 éve a piacon vannak azok mellett mindíg megjelennek olyan jól hangzó, illetve jól kinéző akik a szolgáltatók álló csilagai között mint egy üstökös feltűnik majd eltűnnek.

Ilyenbe mi is bele szaladtunk. Bár feltűnhettt volna, sok mindenre mondta, persze meg tudja oldani, amikor pedig kértünk, hogy várjon akkor befoglalta másnak az időpontot.

Így hát volt izgulást honnan lesz a torta. De mint a kezdő bekedésben is szó volt az égi gondoskodás figyelt ránk. Szerencsére nem égetjük fel magunk utána a hidakat. Így ismét felvettük a kapcsolatot ismét a cukrászattal. a Immárom letisztult ötlettel, mind formaterv mind ízvilággal. A meglepetés az volt hogy be voltunk írva, már.

Hihetetlen

Nem hittem a fülemnek, végre, ez az, valaki nem akar átvágni.

Gyorsan egy új időpontot kértünk és le is adtunk a tervet, és a foglalót is befizettük.

Igen végre lesz tortánk attól akit szerettünk. (Frisstésre került a segítőink lista.)

Vélemény, hozzászólás?