Szolgáltatók keresése harmadik hullám

Bár már a videósoktól ( cinematográfusoktól) bekértünk ajánlatot nem haladtunk annyira gyorsan a kiválasztással. Ennek több oka is volt.

  • A DJ-khez hasonlóan végig kell menni egy – egy jelölt több produktumán. Kicsit utánanéztünk milyen frissek a feltöltött videók, nem csak a facebook-on, hanem a vimeo-n és egyéb más oldalakon is. Pontoztunk szűrtünk.
  • Mivel alkalom adódott munkahely váltásra, így ez töltötte ki a szabad időmet. Összeírni a meglévő feladatokat. Befejezni a fejlesztéseket átadási dokumentumokat készíteni.

Időközben azért nem felejtődtek a kiszemelt videós csapatok. Volt akivel Facebook hívás keretében egyeztettünk. Volt akit hosszas levélváltássokkal tartottuk fenn a kapcsolatot.

Alap gondolotanuk, hogy csapatot szerződtetünk 2 fővel akik drónoznak is. Sajnos ez annyira megdobja az összeget, hogy át kellett gondolni.

Végül aztán december elejére személyesen is sikerült rövidre zárni ezt a hosszabb keresést. Személy találkozás jó hangulatban telt el. Elmondtuk mit szeretnénk, mit tudnak adni. Aztán kértünk pár napot és megegyeztünk.

Szóval lesz videós is aki készít felvételt.

Vélemény, hozzászólás?