Vőlegény új ruhája

Miután Zsuzsi adott egy újra táblát a varrónőnek. ( Mint kiderült a varró nő jó méreteket vett le de mégsem a megfelelő méretben lett elkészítve, de bepróbálkoztak, hátha).

Szóval elérkezett az idő, most már nekem is kell ruhát választani.

Mivel nem volt konkrét elképzelés így a boltokban csak azzal mentünk be, hogy a megálmodott szinben keresünk nem standard öltönyt.

Mivel ekkor éppen Glamoure vagy JOY napok voltak így igyekeztünk kihasználni ezt a kedvezményt is. Továbbá ha már felmentünk autóval az IKEA-ba akkor ugy gondoltuk, hogy benézünk a Premier Outletbe is. Tavaly látunk jó öltönyöket de akkor még korai volt. Szerencsénkre az Outlet ekkor ünnepelte az újranyitásást és jó kis akciók voltak. Itt ha nem mentünk be kb 7 boltba ahol öltönyt árulnak akkor találn egybe sem. Szóval választék volt bőven. Volt ahol nem nagyon akartak velünk foglalkozni, volt olyan bolt ahol majdem volt nagy szerelem. Nagyon sokat örlődtem rajta vigyük vagy ne, de a végső döntés az elengedés lett. Majdnem tökéletes volt de mégsem éreztem magam benne jól.

Ezzel a lendülettel bevetettük magunkat a városba körbenézni, hogy hol tudunk öltönyt választani nekem. Természetesen, ha már annyi esküvő kiállításon voltunk akkor a már ott szerzett kuponokat is szeretnénk beváltani. Szóval először végignéztük azokat a boltokat ahova érvényes kedvezményüknk volt. Érdekes volt bemenni üzletekbe és próbálni ruhát azután ha az ember már találkozott profi eladóval. Nem akarom egyik boltot se megbántani, de ahol nem figyelnek arra, hogy a zakó alatti ing mennyire ér ki, illetve legalább egy próba cipőt ne adjanak. Nem sok jót sejtet. Tényleg más élet érzés az amikor teljes ruhatárra tudnak javaslatot adni. Sajnos nem mindenhol volt lehetőség erre.

Természetesen fehérváron van olyan bolt, aho adnak arra, hogy a fiatal úr férfiként jelenjen meg az esküvőn. Azért vannak viccess pillanatok amikor az eladó ránézésből megmondja a méretet viszont a pocak, derék, vagy a nyak méret mégiscsak megvicceli.

Szóval röviden, amikor belebújsz az öltönybe és érzed, hogy ezt szinte rád szabták, hozzád simul, de pont annyira bő hogy tudsz bene mozogni, kényemes mégsik elegáns. Ekkor ezt az öltönyt nem szabad ott hagyni.

Nem is hagytuk ott. Illetve a méretre szabás is mint utólag kiderült viszonylag gyorsan megy. Mondom ezt úgy hogy Április közepén voltunk ruhát próbálni, és már 1 hétre rá kész is volt, a méretre igazítás. Míg a másik helyen kb 1 hónap múlva szoltak, hogy megérkezett a nadrág amit még méretre kell igazítani.

Szóval lett ruhám.

A segítőink listája bővült egy taggal. Nagyon tudjuk őket ajánlani, profi hozzállás miatt.

Vélemény, hozzászólás?